unknown
×

Shea + Rosa száraz bőr pakolás

×

Ebben a luxuscsomagban két kiemelkedő terméket találsz, amelyek együttesen működnek, hogy bőröd a fakó és dehidratáltból ragyogóvá és rugalmassá váljon.

BővebbenKevesebbet
4 154,05 Ft 5 192,65 Ft
-20%
Ez a csomag a következőket tartalmazza
Termék kód:
PT-E105
Lehet, hogy tetszeni fog
Hozzáadom a kívánságlistához(2)
Leírás Shea + Rosa száraz bőr pakolás

Bőrápoló duó száraz bőrre: Shea Beauty Butter és Rosa Mosqueta Beauty Oil csomagunk.

Fejtse meg a tökéletesen táplált és hidratált bőr titkát ezzel a szakértelemmel összeállított készlettel, amelyet úgy terveztek, hogy a szárazság problémájával szembe tudjon szállni. Ebben a luxuscsomagban két kiemelkedő terméket találsz, amelyek együttesen működnek, hogy bőröd a fakó és dehidratáltból ragyogóvá és rugalmassá váljon.

Először is, kényeztesse magát a gazdag, bársonyos Shea Beauty Butterrel. Ez a mélyen hidratáló tulajdonságairól híres, zamatos vaj mélyen behatol a bőrbe, hogy intenzíven hidratáljon. Mondjon búcsút a hámló, érdes foltoknak, és üdvözölje a sima, puha tapintást, amely egész nap kitart. Természetes vitaminokkal és zsírsavakkal átitatva revitalizál és megnyugtat, kellemes és megfiatalított bőrérzetet hagyva maga után.

A Shea Beauty vajat kiegészíti a Rosa Mosqueta Beauty Oil, egy erős elixír, amely bőrregeneráló képességeiről ismert. Ez a könnyű olaj nemcsak a rugalmasságot fokozza, hanem segít csökkenteni a finom vonalak és hegek megjelenését is. Az esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal teli olaj elősegíti a fiatalos ragyogást, miközben megerősíti a bőr természetes védőrétegét a környezeti stresszhatásokkal szemben.

Ez a két erőteljes termék együtt átfogó megoldást kínál mindazok számára, akik küzdeni szeretnének a szárazság ellen, és egészséges, ragyogó arcbőrt szeretnének elérni. Tapasztalja meg a Shea Beauty Butter mélyhidratáló hatásának és a Rosa Mosqueta Beauty Oil regeneráló erejének szinergikus hatását, és élvezze a gyönyörűen táplált bőr magabiztosságát.

Dobja fel bőrápolási rutinját ezzel a tökéletes párosítással, és fedje fel bőre valódi potenciálját. Tökéletes mindenkinek, aki a természet legfinomabb összetevőivel szeretné kényeztetni bőrét.

BővebbenKevesebbet
Termék részletei
PT-E105

Shea + Rosa száraz bőr pakolás előnyök

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Hozzászólás írása
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Válasz

Kategóriák

Beállítások

További termékekért kattintson ide.
No products were found.

Hozzon létre egy fiókot a kívánságlisták használatához

Bejelentkezés