Specifikációk
- INCI
- Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter
- Illat, aroma
- jellemző
- Olvadáspont
- 30 - 35 C
- Szappanosítási index
- 220 - 230
- Főbb jellemzők
- öregedésgátló, hidratáló, tápláló, regeneráló, bőrpuhító
Az Amazonas esőerdeiből származó egzotikus vaj, a mirisztin- és laurinsav nagyszerű forrása, haj helyreállító és mélyen kondicionáló hatóanyag, mely hozzájárul a sejtek egészséges fejlődéséhez, a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez. Érdekes kiegészítője szolid samponoknak és speciális szappanoknak.
Az Amazonas esőerdeiből származó egzotikus vaj, a mirisztin- és laurinsav nagyszerű forrása, haj helyreállító és mélyen kondicionáló hatóanyag, mely hozzájárul a sejtek egészséges fejlődéséhez, a bőr és a haj egészségének megőrzéséhez. Érdekes kiegészítője szolid samponoknak és speciális szappanoknak.
Összetevők: Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter
TULAJDONSÁGOK
- lágyító, tápláló és antioxidáns hatású
- öregedésgátló előnyök
- segít megelőzni a bőr kiszáradását
- hozzájárul a bőrbetegségek enyhítéséhez
- serkenti a bőrsejtek egészséges fejlődését
- helyreállító, mélyen ápolja a hajat
- segít megelőzni a szabadgyökök okozta hajkárosodást
- enyhíti a száraz és viszkető fejbőrt
- fokozza a haj fényét és rugalmasságát
ZSÍRSAV PROFIL
- Caprylic acid (C08:0) 2%
- Capric acid (C10:0) 1%
- Lauric acid (C12:0) 16%
- Myristic acid (C14:0) 68%
- Palmitic acid (C16:0) 2%
- Stearic acid (C18:0) 4%
- Oleic acid (C18:1) 5%
- Linoleic acid (C18:2) 2%
HASZNÁLATI JAVASLATOK
- alkalmazható önmagában a bőrre és hajra
- egyéb növényi olajokkal és vajakkal, illóolajokkal és zsíroldékony hatóanyagokkal keverve
- felhasználható kozmetikai készítmények széles skálájához
- elég kemény, az alkalmazás megkönnyítése érdekében lágyabb vajjal vagy hordozóolajjal kell összekeverni
- krémek, balzsamok, szérumok, kondicionálók, hajkrémek, testvajak, kenőcsök, samponok, egzotikus szappanok készítéséhez összetevőként
BIZTONSÁGI ADATOK
- kozmetikai felhasználásra
Specifikációk
- INCI
- Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter
- Illat, aroma
- jellemző
- Olvadáspont
- 30 - 35 C
- Szappanosítási index
- 220 - 230
- Főbb jellemzők
- öregedésgátló, hidratáló, tápláló, regeneráló, bőrpuhító
Specifikus referenciák
- upc
- F028-1
- mpn
- 33079000
- ean13
- 6424414020142
- isbn
- 77628-31-12-2023
Ucuuba vaj előnyök
Vélemények Ucuuba vaj
-
Vélemény (19)
-
Újabb
-
Újabb
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@